Despre pensiunea Piatra Ciutei Lepsa



Cauti cazare la Lepsa? Cauti o pensiune primitoare? Nu stii unde sa te duci de Craciun sau Revelion? Vrei sa vizitei cascada Putna si Cheile Tisitei? Ei bine, atunci ai nimerit unde trebuia!

La 70 de km de Focşani, pe drumul spre Târgul Secuiesc, se găseşte localitatea Lepsa devenită de multă vreme o atracţie pentru turiştii în căutare de aer curat de munte şi linişte.

Pensiunea Piatra Ciutei a fost concepută ca o casă micuţă de vacanţă cu un magazin alimentar la parter, iar, în timp, la cererea turiştilor, nea Nelu şi soţia sa au hotărât să ofere şi cazare.

Acum, pensiunea dispune de cazare în 5 camere duble, grup sanitar comun cu apă caldă permanent, sală de mese. Oferta mai include terasă, grătar în curte, parcare, acces la bucătărie. Nivelul de clasificare este de două margarete.
Accesul la pensiune este foarte uşor, aceasta fiind situată pe drumul principal dintre Focşani şi Târgul Secuiesc, chiar la intrare în localitatea Lepsa, pe partea stângă.
Vârful Piatra Ciutei, aflat în apropiere, și pe care se poate face şi o drumeţie de câteva ore, este motivul pentru care această pensiune se numește astfel.


0 Responses

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.